Leírás
Ízében és megjelenésében egyedülálló termék, a mediterrán és nem mediterrán asztalok főszereplője, nélkülözhetetlen a szakácsok és vendéglátók konyhájában: a San Marzano paradicsom a világ olasz kultúrájának egyik fő alapanyaga, a minőség és az íz szimbóluma, de mindenekelőtt egy sajátos kulturális identitás. Egyes járulékos tényezők, mint például a napos és mérsékelt övi mediterrán mikroklíma, amelyet a tenger jótékony hatása befolyásol, a vulkáni eredetű talajok termékenysége, a gazdag vízforrások és a felszíni víztartó rétegek lehetővé teszik tökéletes érését. Szigorúan kézzel szétnyomkodva ,pizzán nyújtja a legjobbat.
Ideális Nápolyi Pizza paradicsomos alapnak.
TÁPLÁLKOZÁSI NYILATKOZAT | |
Energia | 71 kJ |
17 kcal | |
Zsírok | 0,2 g |
ebből telített zsírsavak | 0,0 g |
Szénhidrát | 3 g |
ebből cukrok | 3 g |
Rostok | 1,7 g |
Fehérjék | 1,1 g |
Só | 0,10 g |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!